Arkea ja sen haasteita

Hola!

Piialla työviikko on takana päin Skandinaavisen koulun monikielisessä ympäristössä. Työt tulevat painottumaan varhaiskasvatuksen puolelle, jossa tulemme pitämään pedagogiseen painottuvaa varhaiskasvatusta koko harjoittelumme ajan.  Tässä koulussa opetus pohjautuu Ruotsin opetussuunnitelmaan, jota mukautetaan oppilaan kotimaan mukaisesti.

Osallistuimme vanhempainiltaan loppuviikolla, jossa koulun rehtori kertoi käytännön asioista. Samalla tutustuimme muihin suomalaisiin perheisiin sekä lapsiemme opettajiin. Paria perhettä olemmekin jo tavanneet vapaa-ajallakin 🙂 Puhekielenä koulussa on Ruotsi, Suomi ja Englanti. Koulussa myös opiskellaan Espanjaa, joten kielikylpyä on luvassa!

Pauliinalla viikko kului sairastuvan pitämisessä edelleen kuumeisen Micon kanssa. Paranemiseen tarvittiin pari käyntiä sairaalassa, kasa lääkkeitä ja tiukka dieetti sekä Espanjan turistikirja. Viikonloppuun mennessä Micon olo oli jo parempi ja sunnuntaina pääsimme uimaan koko porukalla.

Punta Priman uimarannalla oli ihana kellua lämpöisessä ja suolaisessa vedessä! Matkaa sinne on 2,9 km, jonka Pauliina ja Mico taittoivat ostamillaan hauskoilla kokoontaitettavilla pyörillä. Piia ja Amanda reippailivat kävellen – on se Amanda vaan reipas 8 vuotiaaksi!

Papukaija oli omistajansa mukana myös viilentymässä rannalla 🙂
Punta Priman rannalla sunnuntaina, ilma +28 ja vesi +25!
Meren pauhu kuului hyvin rannalla ja aalloissa oli mukava kellua 🙂
Rantakadulla menossa 🙂

Tietoa kirjoittajasta

piiapauliina

Lähdetäänkö? No miksi ei! Kaksi opiskelijaa ottaa lapset mukaan ja lähtee suorittamaan viimeistä lastentarhaopettajan harjoitteluaan Espanjan Torreviejaan syksyn ajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.