Hola! Buenas tardes!

Nyt ollaan nautittu Espanjan lämmöstä ja tutustuttu lähiympäristöön. Lapset aloittivat koulun heti tultuamme Skandinaavisessa koulussa ja tykkäävät! Kävimme shoppailemassa Zenia Boulevardilla, josta on vielä osa näkemättä. Ihanasta Desigualin liikkeestä löytyi mekkoja ja Pauliinalle sandaalit <3 Matkat olemme hurauttaneet taxilla Piian murtuneen varpaan vuoksi, joka onneksi on paranemaan päin.

Olemme viettäneet aikaa altaalla ja ottaneet tietenkin rusketusraitaa. Onneksi enää ei ole satanut ja ukkostanut. Tänään kävimme lauantai-markkinoilla pienemmällä kokoonpanolla, kun Miksu ei voinut lähteä mukaan vaan jäi potemaan kuumetta asunnolle 🙁 Markkinat olivat yhdellä kadulla, joka oli niin pitkä ettemme jaksaneet sitä loppuun asti koluta. Löysimme meille tytöille vitosella ihanat espanjalaiset hellemekot ja euron viuhkat!

Ylihuomenna olemmekin kaikki koulussa ja töissä sekä aloitamme espanjan kielen kurssin, jonka Skandinaavinen koulu järjestää. Gracias! Hasta luego!

Tietoa kirjoittajasta

piiapauliina

Lähdetäänkö? No miksi ei! Kaksi opiskelijaa ottaa lapset mukaan ja lähtee suorittamaan viimeistä lastentarhaopettajan harjoitteluaan Espanjan Torreviejaan syksyn ajaksi.

2 thoughts on “Hola! Buenas tardes!”

  1. Mahtava syksy teillä siellä edessä! Toivottavasti Micon vointi parempi nyt. Ei enää kuin muutama kuukausi niin tullaa sinne teitä moikaamaan 🙂 Lapset oottaa jo ihan täpinöissään 🙂 🙂 Mimmi-koiruus lähettää hännänheilutuksia kaikille teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.